Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli - Izgubiti Neću Dah ft. Petra Perišić u dve nominacije MVA 2K21

Odlični video nominovan je u dve kategorije: INDIE i KAMERA

Ovaj singl i video s debitantskog albuma „Na putu”, dobitnika nagrade Porin 2021., u kategoriji “Najbolji album rock glazbe” svakako ste upamtili, nov, svež i drugačiji.

A evo šta je o njima  rekao muzički kritičar Siniša Miklaužić za portal Muzika.Hr: „Za razliku od nekih drugih ‘izmišljenih zvijezda preko noći’, čini mi se da Vinkova priča ima drugačiju stranu, odnosno da mu je The Voice bio odskočna daska prvenstveno za bend (naravno i za njega samoga). Već desetak godina svira u raznoraznim bendovima, s nekima od njih je i pobjeđivao na natjecanjima demo bendova, pa je odlazak na TV u jedan od najvećih glazbenih spektakla bio odličan potez za dodatno reklamiranje ‘vlastitog proizvoda’. Sve je još k tome završilo idealno, s pobjedom, pa odjednom imaju šansu pokazati te rockerske korjene širim masama“.

Na ovom  videu su radili:

izvršni producent: Lidija Balija /3PM

ideja: Mare Milin i Lidija Balija

umjetničko vodstvo&kamera: Mare Milin

montaža i obrada slike: Anita Jovanov

šminka i frizura: Iva Lea Dežmar

Video je objavljen za kuću Universal Music Hrvatska
Instagram: @universalmusiccroatia
Facebook: @UniversalMusicHrvatska

Kada pogledate ovaj video biće vam jasno zašto se nalazi u dve nominacije našeg takmiučenja Muzzik Video Awards 2K21 – za najbolji INDIE video i za najbolju KAMERU,  a glasati možete ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/indie-video/

I ovde https://mva2021.muzzik.tv/srp/kamera/

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika