Nika Turković predstavlja novu pesmu!

Uvek originalna i odvažna Nika Turković nakon niza hitova poput Tvoj mir, Pusti i Gledaj me predstavlja moćnu pesmu Dok nas nema u kojoj jasno poručuje: ljubav je ljubav.

Dok nas nema prva je Nikina pesma na kojoj je autorsko kormilo u potpunosti odlučila prepustiti nekome drugom, a reč je o popularnoj mladoj zvezdi u usponu Tam:

Tamara mi se javila pre dve godine i poslala mi demo pesme koju sam instantno osetila kao da je moja. Odmah sam joj se javila i rekla da sam pesmom oduševljena i da je ne da nikome drugom, ali da me malo pričeka jer sam tada već imala plan za narednih nekoliko singlova. Zajedno smo je malo više prilagodile meni, a Petar Wagner (Fantom) nam je u svemu tome pomogao i napravio aranžman kakav smo zamislili. Jedna preodlična ekipa, predivna energija, velika ljubav i prijateljstvo. Definitivno jedni od najtalentiranijih ljudi sa kojima sam imala prilike da radim i nadam se da će prilika biti još, o saradnji je ispričala Nika te otkrila kakav osećaj je bio snimati pesmu koja "nije njena":

Iskreno, očekivala sam da će biti mnogo drugačije i da ću se slabije povezati sa pesmom, ali otkako sam je čula, znala sam tačno koju emociju prenosi i kako ju je Tamara osetila dok ju je pisala. Tako da bih rekla da je osećaj isti, možda sam čak malo i više u tremi, da Tamara bude 100% zadovoljna kako sam je iznela i da je učinim ponosnom.

Pesmu Dok nas nema vizuelno upotpunjuje impresivni video spot čiji osnovni cilj je bio dočarati ljubav kao takvu; jednaku kroz sve odnose: Sreća, čežnja,uzbuđenje, tuga, patnja, bol i sve ostale emocije koje prolazimo kroz te velike ljubavi, prolazimo upravo svi nezavisno o tome ko smo ili kako se identifikujemo. Upravo je to bila moja misao vodilja i zato smo i odabrali ekipu koja je to iznela na pravi način, rekla je Nika.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika