KoiKoi - nova pesma i spot : Krinolina

KOIKOI su sa dva spota ušli u nominacije u 4 kategorije našeg  MVA 2K21 konkursa

Krinolina je treći singl i muzički spot sa debitantskog albuma KOIKOI „Pozivi u stranu“ (Moonlee Records, 2021). Muzički spot je izuzetno režirao Izvanredni Bob.

Izvanredni Bob je inspiraciju tražio u distopijskoj viziji Kurta Vonegata izraženoj u romanu Mehanički pijanino (1952), gde autor predviđa društveni sistem u kojem su roboti i mašine zamenili 90% poslova koje obavljaju ljudi.

„Pesma Krinolina ima jedan klupski kvalitet, klaberski potencijal, pa se otuda pojavila ideja o remiksu. U organic verziji imamo ljude, zmiju, Evinu jabuku, paradjaz-rajsko voće itd, a u synthetic verziji dominiraju mašine, i u muzici i u videu, i predstavljamo jedan automaton u kojem su ljudi suvišni i mogu biti samo izvor greške” rekli su KOIKOI.

Inače, KOIKOI su sa dva spota, Misisipi i Ogledalo je zrcalo ušli u nominacije u 4 kategorije našeg  MVA 2K21 konkursa:, Ogledalo je zrcalo za najbolji INDIE video, a Misisipi za najbolji ROCK video, Raško Miljković za najbolju REŽIJU i Stefan Bundalo za najbolju GLAVNU ULOGU.

Krinolina  se već uveliko vrti na talasima radio stanica širom regiona a vi je poslušajte i odmah će vas uvući u svoj svet.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika