Ti ni ne znaš

Pesma donosi priču o muško – ženskom odnosu iz perspektive žene koja dolazi do spoznaja o samoj sebi

Rebeka Ljiljak publici je poznata kao članica benda Headoneast, a sad je došao trenutak za njen prvi samostalni singl koji je predstavila u sklopu trećeg po redu projekta Femme Nouvelle. 

Glazbeno bivanje u Headoneastu bila je sjajna škola za mene i nezaboravno iskustvo u svakom pogledu, ali postojali su okviri unutar kojih sam mogla djelovati, jer to je prije svega Ljiljkova igračka i autorska tvornica, a mislim da takva treba i ostati, kaže umetnica.

‘Ti ni ne znaš’ govori o muško ženskom odnosu iz perspektive žene koja prati, podržava i potpuno razumije muškarca na njegovom duhovnom putu dok istovremeno zahvaljuje na njegovu mraku koji joj je donio duboke uvide i lekcije o samoj sebi, njemu i svijetu općenito, a on, ni ne zna to.

Video prikazuje krajnji klišej onoga sto kroz desetljeća smatramo muškim konceptom – nogometni stadion i nas cure koje apatično prenosimo poruku žene, upravo tu – na mjestu gdje testosteron ima glavnu riječ. Fuksija mi je jako draga boja, pa smo odlučile stadion dodatno feminizirati obojavši travu u rozo. Hvala Lei koja me shvatila u viziji, pjesmi i sto se i sama pojavljuje u videu, uz Niku i Tarin – predivne cure koje su također savršeno prenijele atmosferu u video, ispričala je Rebeka.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika