S.A.R.S. - Hej kafano!

Grupa je u pomoć pozvala obožavatelje koji su im pomogli sa video spotom

Grupa S.A.R.S. pozvala je fanove širom sveta da im pošalju snimak atmosfere iz svoje omiljene kafane - kako nazdravljaju ili se dobro provode i konačno je predstavljen rezultat.

Važno obavještenje. Već ste čuli da vam pripremamo novu pjesmu “Hej, kafano”, a pošto uskoro snimamo spot za nju, odlučili smo se da napravimo jedan video kolaž iz što većeg broja kafana širom svijeta! Pošaljite nam kratak video snimak atmosfere iz vaše omiljene kafane, bilo da nazdravljate ili se samo dobro provodite, a mi ćemo se potruditi da vas sve uklopimo u spot, napisali su ranije članovi grupe S.A.R.S. na svojim profilima na društvenim mrežama.

Frontmen benda Žarko Kovačević, u jednom intervjuu rekao je da su tokom korona virusa članovi benda mnogo vremena provodili u kafani gde je i nastala inspiracija za ovaj singl.

Svima nam je nedostajao taj socijalni aspekt života, a pogotovo druženja po kafanama. Kafana kao kafana za mene lično predstavlja mjesto opuštanja, mjesto dobre emocije i na kraju krajeva jedne katarze. Zato smo i odlučili da joj posvetimo pjesmu, objasnio je Kovačević.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika