Nova pesma i nova najava koncerta BS

11. jun na Tašu je taj dan a pesma je Stara Garda i napravljena je u saradnji s Nikolom Rokvićem

Pred sam veliki beogradski koncerta koji je zakazan za 11. jun na Tašmajdanu, najpoznatiji domaći hip-hop bend Beogradski sindikat izbacio je  novu pesmu pod nazivom „Stara garda”, koju izvodi sa pevačem Nikolom Rokvićem.

„Stara garda“ govori o nedaćama matorih repera i o radostima roditeljstva. Čarape na sandale u kombinaciji sa dubokom emocijom koju prenosi raskošni vokal Nikole Rokvića, na duhovit način donose priču o starenju, kafani i porodici. Naša generacija će se svakako u ovim stihovima prepoznati, ali se nadamo se da će kod mlađih probuditi razumevanje za njihove roditelje“ - poručuju iz Beogradskog sindikata.

Pored „Stare garde“ nedavno su objavljene i pesme „Ljubav u inat", „Među zvezdama" i „Moja sudbina", kao uvertira za spektakl koji sledi na Tašu.

Pored Beogradskog sindikata, muziku potpisuje DJ Silente, a za reči ove originalne pesme zaduženi su momci iz Sindikata. Duvači i duvački aranžman: Miloš Nikolić, mix i master: Vuk Aleksić - Snejk Pliskin, režija i produkcija spota: Blaško Gavrić.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika