IDA PRESTER FEAT. FANTOM – Budalo

Sveža, nova pesma ovog dvojca koji zna šta radi

Ida Prester, jedna od najzanimljivijih pojava u regionu,  nastavlja sa muzičkim iznenađenjima. Novi singl „Budalo”, objavila je u saradnji sa misterioznim mladim umetnikom Fantomom i u vezi sa tim kaže:

„Ovo je pjesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vrijeme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: "Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo". Nek vam ova pjesma i poruka budu soundtrack ljeta koji stiže, ljeta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje“.

Ovo je prva saradnja Ide i Fantoma, koji su za pesmu kreirali dance aranžman pun retro sintisajzera, zasnovan na zvuku 80-ih. „Fantom je jako zanimljiv autor i izvođač. Pratim ga već nekoliko godina, autentičan je i stvara sint pop hitove popularne među indie publikom cijele regije. Čim sam krenula u pisanje ove pjesme čula sam njegov vokal. A i vizualno se savršeno uklopio u ovu noćnu fantaziju. Nevjerojatno je fotogeničan i stajliš“, kaže Ida Prester.

Novi singl prokomentarisao je i Fantom: „Pjesma “Budalo” je sudar dvije različite generacije alternativnog domaćeg popa. Iako se sam zvuk definira kao “retro”, tematika pjesme je moderna, pa se tako svaka generacija može pronaći u njoj i osjetiti njenu vibru i emociju. Ida već duže vrijeme daje pravi primjer svojim starijim kolegama podržavajuću nas koji smo na početku i kojima je takav vid podrške jako potreban i značajan", kaže muzičar.

Ljubavna igra Ide i Fantom preneta je u zanimljiv pop art spot koji potpisuje iskusna filmska ekipa. Režiju potpisuje Miroslav Terzić, autor nagrađivanog filma Šavovi i serijal Tajkun, a vizuelni deo potpisuje snimatelj Miloš Jačimović (Tilva Roš). Kostime je dizajnirao Idin dugogodišnji umetnički direktor Marko Čerketa.

Pevušićete i ovu, kao uostalom i sve druge Idine pesme do sada, sigurni smo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika