Ida Prester protiv stereotipa

Pobjednica našeg AMVA konkursa 2020 u kategoriji Najbolji EDM video s pjesmom Minuta i jedna od finalistkinja konkursa MVA 2K21 u istoj kategoriji s spotom za pjesmu Sad, ima novu, izuzetnu stvar!

 

Ida Prester, talentirana hrvatska glazbenica i članica grupe "Lollobrigida", nedavno je iznenadila svoje obožavatelje objavom nove pjesme naziva "70".

Ova karizmatična umjetnica, poznata po svom energičnom nastupu i originalnom stilu, još jednom je pokazala svoju kreativnost i glazbeni talent. "70" je pjesma koja donosi zarazan ritam i emotivan tekst.

''Živimo u doba nezdrave paranoje od starosti. U panici smo od bora, lažemo o godinama, stariji ljudi su u tom svetu terora mladosti zanemareni, nevidljivi, pogotovo žene. Htjela sam pokazati kako divan i ispunjen može biti život u starijoj dobi. Starost nije sramota, već privilegija. Nadam se da će moj 70. rođendan izgledati kao onaj opisan u pjesmi i ovom spotu.“ - kaže Ida.

Svojim karakterističnim glasom i ekspresivnošću Ida Prester uspjela je prenijeti snažnu emociju ove skladbe koja ujedno osvaja srca slušatelja a tu joj pomaže i veoma lijep i zabavan video spot koji potpisuju redateljica i scenaristica Hani Domazet i direktor fotografije Urh Pirc.

U spotu glume isključivo dame 60+.

„Tražila sam gospođe s iskrom u očima i pune životne strasti“, priča Ida, pa su se tako našle u ulogama poznata hrvatska manekenka Zvona Vučković, influenserka 50+ Jadranka Olivari Jirsak (Oliva Style), glumica Ksenija Marinković, glumac Borko Perić, zagrebačka street style ikona Đurđa Anotolović, dizajnerka enterijera Lila Jurić i brojne druge dame.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika