Prenosimo utiske sa koncerta grupe Šajzerbiterlemon

Poznata beogradska grupa pokazala je šta znači dobar live nastup!

U slučaju da ste propustili koncert grupe Šajzerbiterlemon: tu grešku ne smete ponoviti - to će vam reći svi oni koji su ih slušali u Dragstoru 02. juna. 

Ovaj bend je poznat po moćnim, pomalo agresivnim, a pre svega energičnim pesmama, te se dobra atmosfera možda mogla i naslutiti. Međutim, ono što su nam Šajzeri predstavili bilo je van svakog očekivanja. 

Čak i ukoliko ne preferirate  ovaj zvuk, energija koju bend emituje od samog početka koncerta, neizbežno će vas obuzeti i već sa prvim taktovima mrdaćete glavu u njihovom ritmu. 

Šajzerbiterlemon je definitvno bend koji ostavlja i srce i dušu na sceni. Čim ih vidite biće vam jasno da oni zaista i u potpunosti uživaju u tome što rade, i tu ljubav prenose na čitavu publiku. 

Među publikom bilo je onih koji su možda po prvi put na njihovom nastupu, ali i vernih fanova koji su znali svaku reč pesama na repertoaru. 

Posle koncerta, razgovarali smo sa vokalom benda, Jovanom Sibinovićem i pitali ga za utiske:

Potrebna je stvarno ogromna količina truda i energije da jedan bend napravi ovakav koncert u sopstvenoj produkciji. Zato ogromnu zahvalnost dugujemo svim ljudima koji su bili tu da nam pomognu i da nas slušaju i jako je lepo videti da nešto što radiš osam godina još uvek može da privuče publiku i iznedri ovakav događaj. Iscrpljeni smo, ali ispunjenih srca.

Jedno je sigurno - ovo je bend čiji nastup uživo ne smete propustiti!

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika