Anna Moor i njeni valovi love

Nova pesma koja je izuzetan uvod u leto koje je pred nama

„Valove love“ je singl kantautorke Anne Moor koji će biti deo njenog najavljenog albuma, „Plavi avioni“.

Pesmom „valovi love“ Anna Moor nas savršeno uvodi u dugo toplo leto koje je pred nama svojim posebnim muzičkim izrazom i nežnim, sanjivim vokalom u kombinaciji sa modernim drum'n'bass ritmovima.

Autor teksta i muzike je Anna Moor, bas i gitaru svirao je Ivan Grobenski, bubnjeve Jerko Jurin, a Marin Hraščanec klavijature i sintisajzere, a zaslužan je i za produkciju, miks i mastering, a zajedno sa Anom Mur za aranžman  pesme.

„’valove love’ je nostalgičan ljetni zapis, uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća  na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene - nešto kao osjećaj vječnog ljeta“ – kaže Anna Moor.

Ova pop pesma prožeta letnjim drum'n'bass ritmom interpretira slobodu, imitira vožnju i bekstvo u nepoznato, a pevačica Anna Moor  unosi melanholiju u svoj prepoznatljiv stil kojim se već predstavila publici prethodnim singlovima „Blizu vode“, „Genovia“ i  „Život kao rijeka“.

Slušaćete rado ovu pesmu letos

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika