Boozter - Two Wheel Ride sa debi albuma Take It Easy

Iskrenost,posvećenost i briga o svim detaljima = dobar jedan rezultat!

Tokom leta 2017. okupili su se stari dobri prijatelji da sviraju staru dobru rock muziku i tako je rođen Boozter. To je tako jednostavno, iako postoji prilično duga priča koja se može ispričati pre ovoga. Članovi benda su bili (i još uvek su) povezani sa mnogim rok bendovima: Strange Brew, Woodpeckers, Sunburst, Gospodin Pinokio, Badhead, Mooncage, Klot, El Brew, itd.

Predvođen Nedinim ženskim vokalom, pažljivo osmišljen repertoar sastoji se od pesama iz najslavnijih i najuzbudljivijih vremena rocka i pokriva pesme bendova kao što su Free, Bad Company, Linyrd Skinyrd, Robin Trower, Montrose, AC/DC, itd.

Skoro pet godina nakon formiranja grupe, došlo je vreme da se objavi debi album. Album pod nazivom „Take It Easy” se sastoji od osam originalnih pesama, među kojima je „Two Wheel Ride” izabrana kao prva pesma za koju je snimljen spot. Pronalazeći pravi balans između autorskog i naslovnog dela, između prošlosti i sadašnjosti, između studija i dela uživo, između prijateljstva, posla, porodice, ljubavi i muzike, Boozter živi kroz svoje izuzetno avanturističko muzičko putovanje. I baš kao i njihovi heroji iz 70-ih, njegova glavna snaga leži u energičnim i strastvenim nastupima uživo.

 

Autor omota: Milica Kojović

Evo ko je zaslužan za ovu pesmu i video:
Video production: Studio Whiskey

Glumci - deca: Helena Kamenić, Gvozden Momčilović

Glumci - odrasli: Magdalena Nešković, Lazar Đukić

Boozter su: Neda Džakić Mirković: vokal, Nikola Mirković: gitara, Dejan Đurić - Toni: bubnjevi, Vojislav Jocić: bass.

Uz pomoć prijatelja:  Tina Gerbec Radaković: prateći vokal, Nenad Patković: Hammond organ

Pesmu su komponovali  Neda Džakić Mirković & Nikola Mirković a  producirali Nenad Bojković & Nikola Mirković, inžinjeri zvuka bili su: Milan Barković - Bare, Nenad Bojković a udio mixanje i masterovanje delo je Nenada Bojkovića.

Mora se pomenuti i odličan vizuelni materijal ove grupe: počev od prelepe naslovne strane  albuma koja je delo umetnice Milice Kojović, do zaista izuzetnih fotografija Miloša Slavkovića aka Hard Peak na njihovom web siteu.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika