3X3 spektakl u Beogradu!

MUZZIK ekipa, u oštroj konkurenciji, zauzela treće mesto

Nakon pripremnog turnira za reprezentacije, Beograd je ove nedelje bio domaćin i 3×3 turnira u okviru RODA prvenstva Srbije.

Posle više nego velike borbe slavila je ekipa Krupnja, koja je u finalu savladala Srbiju U23, sa 20:18.

Kada se radi o juniorima, slavila je ekipa Čuke, koja je u finalu savladala Kumare rezultatom 21:8.

Na terenima KK Partizana videli smo fantastičan basket i veliku borbu. U grupnoj fazi, koja je bila itekako zanimljiva, šesnaestinu finala su izborili timovi Muzik, Laki, Wuxi, Potpuno Svejedno, mlađa reprezentacija Srbije do 23 godine, 4 Pika, Čačak, Aranđelovac, Kraljevo, Šabac, Čuka, Autokuća Sekulić, Krupanj, Yaris, Mrčajevci i Bleja.

Posle velike borbe plasman u četvrtfinale, kada se radi o seniorskoj konkurenciji ostvarile su sledeće ekipe: Wuxi, Srbija U23, Muzzik, Mrčajevci, Autokuća Sekulić, Krupanj, Čačak i Šabac.

I tada je usledio najjači basket u regionu. Ulog je bio veliki – slot za veliko finale Srbije i ček na 120.000 RSD.

A, u četvrtfinalu najbolje su se pokazale sledeće ekipe: Srbija U23, Šabac, Muzzik, Krupanj. Jedna stvar može da raduje sve ljubitelje basketa u Srbiji – seniorski reprezentativci su najbolji na svetu, ali očito ima ko da ih nasledi. Srbija U23 pobedila je Šabac rezultatom 22:14 u polufinalu,  dok je Krupanj eliminisao Muzzik pošto je slavio sa 16:14.

Treće mesto zauzeli su basketaši Muzzik, dok su se u finalu sastali Srbija i Krupanj i prikazali nam fantastičan basket.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika