Massimo i novi spot

Zamisli, jednom ću ovu krošnju napustiti

Život zaista piše najlepše priče, pa je tako upravo sudbina zaslužna da Massimo uoči koncerta života, zagrebačke Arene 05. novembra, izda poslednju pesmu jednog od naših najboljih kantautora pokojnog Rajka Dujmića. Naime, novi Massimov singl Zamisli poslednja je pesma Rajka Dujmića, koju je Ivan Dečak muzički dovršio, a zatim napisao i celokupan tekst.

Bila je to upravo želja i zamisao Rajkove supruge Snježane Dujmić koja je imala neizrecivu želju da muzika omiljenog kantautora još jednom zaživi i to upravo uz pomoć Ivana Dečaka.

I sudbina joj je tu želju ostvarila kada je na dodeli nagrade Rajko Dujmić, kojom je nagrađena pesma Mali krug velikih ljudi, susrela upravo ljude kojima je taj zadatak mislila da poveri.

„Ivan i ja nismo ni znali što će se sve dogoditi kada smo prošle godine došli na dodelu nagrade Rajko Dujmić. Naime, Snježana i ja znamo se odranije, ali ona je čekala da se sretnemo da nam predloži saradnju. I tako je na dodeli nagrade prišla Ivanu i zamolila ga da čuje Rajkove materijale i da vidi može li se ostvariti ta njena namera, da završi pesmu i napiše je za mene”, govori nam Massimo kako je nastala pesma Zamisli.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika