Dešperado je pobedio, ali ovo niste znali

Zanimljivost o spotu koji je izabran kao video sa najboljom režijom!

Saša Antić a.k.a Alejuandro Buendija i spot za pesmu Dešperado, pobedili su u kategoriji za najbolju režiju. Bravo!

Saša nam je otkrio da mu MVA 2K21 nagrada za najbolju režiju posebno znači:

„Super mi je bila već nominacija i samo po sebi uspeh. Naravno da nagrada znači, a pogotovo mi je drago jer je nagradu dobio režiser. Ja sam dobio puno nagrada u životu, ali iskreno nije me ni jedna ovako obradovala jer uzimam nagradu za svog dragog prijatelja, stvarno posebno zadovoljstvo. A zaista nisam očekivao, jer su svi spotovi odlični bili u kokurenciji ove godine.”

Jovana Blagojevic, Branka Glavonjic i Alejuandro Buendija, Foto: MUZZIK

Dragan Đokić, režiser na ovom projektu, zaista je odradio sjajan posao, međutim, finalni spot, ne izgleda u potpunosti onako kako je zapravo zamišljen. Cela ekipa je imala malih poteškoća, a sve to zbog jedne kobile kojoj se mnogo spavalo:

„Ja sam na konju celi spot, osim taj početak gde na rivi hodam. Plan je bio da preko rive splitske budem na konju. Mi smo odabrali dan, ujutru u pet smo došli na snimanje i čekali smo da vlasnik ranča dovede kobilu. Međutim, on zove i kaže da kobila ne želi da izađe iz štale, mrak je – nije navikla da se diže zorom. Stvarno vode računa o njihovim konjima, imaju časove jahanja na tom ranču i konji nisu navikli na težak rad – ili rano ustajanje. Tako da je ona lagano to izignorirala. Vlasnik je, kaže, pokušavao da je izvuče ali nikako nije išlo, tako da smo morali da menjamo plan u hodu,” priseća se Saša.

Ipak, na kraju je sve ispalo sjajno, a ovaj spot je jedan od 18 pobedinčkih.

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika