Nirvana je pobedila, ali tu priči nije kraj!

Opet ćemo posetiti Zoeyland?

Zoi i spot za pesmu Nirvana odabrani su kao najbolji u jednoj od 17 kategorija na Muzzik Video Awards festivalu.

Međutm, s obzirom na to da je Nirvana pobedila u konkurenciji za spot sa najboljom montažom, postprodukcijom i specijalnim efektima, ova nagrada je uručena Ljubomiru Stefanoviću.

Ljubba je režiser, scenarista i osoba odgovorna za postprodukciju ovog, kao i mnogih drugih slavnih spotova na ovom podneblju, ali i u svetu. Bez njega, nikada ne bismo zavirili u magičan Zoeyland

Ipak, čitav projekat ne bi bio moguć bez idealnog tima među kojima su Igor Lazić, direktor fotografije i producentkinja Tamara Tomašević . 

Zoi i ekipa, Foto: MUZZIK

Ova četvorka se pojavila na dodeli nagrada i timski preuzela zasluženu gitaru. Tom prilikom, pitali smo ih za utiske:

Ja sam stalno između toga da ne očekujem nikakve zasluge za svoj radi i toga da svi moraju da obožavaju ono što ja radim. Nirvana je nominovana u tri kategorije, tako da sam očekivao nagradu barem u jednoj. Ono što moram da kažem je da mi se jako sviđa što je to gitara, a ne neka skulptura koja će skupljati prašinu, već nagrada koja ima svoju upotrebnu vrednost - objasnio je Ljubba.

Zoi smo pitali kako gleda na video spotove kao sastavni deo posla muzičara u 21. veku:

U našoj državi striming platfome se ne koriste toliko, pa se nekako mora snimiti spot. Ali onda, ako se ne pogodi tema i spot potpuno odskače od pesme, to može da bude još gore... Suštinski, ja se uvek radujem snimanju spotova jer radim sa ljudima koje obožavam".

Na kraju pitali smo ih, koliko su, kao tim, napredovali od početka saradnje do danas.

Sad kada smo snimali poslednji spot i mislim da se jako se oseti to što se poprilično intenzivno družimo i što se tako dobro poznajemo, počinje Zoi.

Strašno smo napredovali, ono što je najznačajnije jeste što je svaka pesma došla u pravom momentu: da se razračunam sa nekim problemom koji sam u tom trenutku imao. Svaki od tih spotova je meni jako važan i jako ličan. Zoi je strašno puno napredovala, a i ja sa njom. Da nije bilo nje, ja ne bih ovoilko napredovao, završava Ljubba.

Na kraju, ekipa nam je otkrila vest zbog koje će se, svi oni koji su zavoleli Nirvanu, obradovati: priči tu nije kraj!

Stiže nam nastavak na nagrađeni video spot i ponovo ćemo imati priliku da posetimo Zoeyland! Ljubba, Zoi, Tamara i Igor, spremaju još jednom magično putovanje. Ready or not. 

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika