Video spotovi su bezobrazno skupi!

Bojana Vunturišević pravo sa Exita

Na prošlogodišnjem Exitu, Bojana je zapalila scenu u okviru Bassivity Show Case nastupa, zato smo je pitali - šta očekuje od ovogodišnje performansa.

Želim da nam bude prelepo. Ja želim da se lepo provedem, jer ja ne izlazim! Meni je ovo izlazak ljudi! Ako meni bude fantastično, biće i publici. Najviše volim kad dođem kući i ne mogu da živim od mention-a  na Instagramu i onda znam da sam uradila dobar posao, kaže Bojana.

Ove godine Exit će ugostiti više od 200 hiljada ljudi, spremih da se sjajno provedu.

Publika je neverovatno važna! Ranije uopšte nisam volela da nastupam u Novom Sadu. Dođemo bend i ja na Cinema City festival, stanemo na stejdž, ispred nas je ograda, pa onda ide jedno 20 metara ničega i publika koja stoji mirno i onako vojvođanski, pristojno aplaudira. Onda kad smo izbacili Daljine, 1. septembra 2017. godine sam došla na Festival uličnih svirača, jako nesrećna što sam u Novom Sadu, što je to prvi koncert od kad je izašao album. Onda su se upalila svetla i mene su dočekali neki Novosađani koji nemaju veze sa  onim prethodnim Novosađanima. Taj koncert je za mene jedan od top tri koncerta ikada, a bavim se već evo skoro 15 godina ovim poslom.

Bojana Vunturišević - Foto: Muzzik TV

Bojana je ove godine bila nominovana na MVA festivalu, pa smo je pitali šta misli o muzičkim postovima kao sastavnom delu ove industrije:

Meni je više muka od muzičkih spotova! Muzički spotovi su bezobrazno skupi. Filmski radnici koji rade spotove i reklame su bezobrazno skupi i mislim da stvarno tome treba da se stane na put. Ne može neka velika kompanija da ima istu cenu kao i ja. Sva sreća, telefoni su danas sve bolji i bolji, i ako ti imaš ideju, neće ti trebati neki čovek koji  samo vrti jedan točkič i za dan uzima 250 evra.

Nakon Exita Bojana slika cover i objavljuje novi album, a onda slede nastupi!

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika