Nika Turković – sutra

Jedna od finalistkinja našeg MVA 2K21 konkursa ima novu, veselu pesmu i spot

Divna Nika Turković, ponovo nas je obradovala jednom nepretencioznom a kvalitetnom i neusiljeno veselom pesmicom, idealnom za ovo vrelo leto. Kako i priliči jednoj večito nasmejanoj i vedroj osobi, spot koji ide uz pesmu je raznobojan, zabavan, girl-power obojen i potpuno zavodljiv.

U razgovoru za hrvatski časopis Journal, Nika je rekla:„Ovu pjesmu napisala sam s najmanje razmišljanja ikada. Nekako su mi melodija i prva rečenica refrena sami došli prije nekoliko mjeseci, pa sam tako odlučila samo pustiti da plovi i inspirira ostatak pjesme. Htjela sam nešto lagano, neopterećeno, morsko i ljubavno – stavila sam se u taj scenarij i nekako se prepustila.“

 

Nika Turkovic, Foto: YT printscreen

 

Ljudi koji su zaslužni za ovaj vedri video su:
Muzika: Nika Turković, Ivan Pešut, Tekst: Nika Turković, Vlaho Arbulić, Producent: Ivan Pešut, Instrumentalne dionice, programiranje i Aranžman: Ivan Pešut, Mix: Mihovil Šoštarić, Ivan Pešut, Mastering: Mihovil Šoštarić, Bas gitara: Alen Svetopetrić, Režiser: Luka Sepčić | @boklukasepcic i konačno Producent: Sara Horvatić | @saraahorvatic. Iza ovog projekta stoji diskografska kuća Aquarius Records.

Nika je inače jedna od nominovanih za mesto u prvih 10 finalista u kategoriji za NAJBOLJI EDM VIDEO na našem konkursu Music Video Awards 2K21, svakako potpuno zasluženo, a od ove lepe i talentovane devojke očekujemo sve nove i nove uspehe.

Užvajte u pesmi, bojama, protagonistima i slatkom Nikinom glasu, leto traje i lepo je!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika