Warhaus (aka Baltazar aka Maarten Devoldere) - It Had To Be You

Video sniman u Palermu, na Siciliji, privlači pažnju svojom svedenošću

U 2016. Warhaus aka Baltazar aka Maarten Devoldere, Belgijanac koji snima i radi i u Holandiji i u Švajcarskoj, morao je da napravi pauzu kako bi članovi njegovog benda pustili svako svojoj kreativnosti da ide svojim tokom, ali to je ovih dana potpuno drugačije. Međutim, kvintet je danas ponovo živ i aktivan, o čemu svedoče nedavni koncerti  na Rock Verchter i Cactusfestivalu.

Tamo gde se činilo da Devoldere hoda uglavnom sanjivim stazama sa svojim prethodnim singlom, on igra na kartu misterije novim singlom. Upravo je bas linija Simona Casiera koja ledi krv ta koja stvara raspoloženje, dok dodaci poput džungle Jaspera Maekelberga pružaju završni dodir. Sa skoro svime između – od vokala do trube – Devoldere sam privlači pažnju. Njegov glas stvara misterioznu, ali melanholičnu atmosferu, iako postepeno prerasta u nešto što vas poziva na ples. Jaka truba, dodaci gitare i dodatna doza seksipilnosti osiguravaju da pesma „It Had To Be You“ na kraju preraste u snažan singl.

 

Warhaus, jesenja turneja

Odličan video snimio je  Michiel Venmans u Palermu, Sicilija, montažu je radio Michiel Venmans uz asistenciju Titusa Simoensa koji je zadužen za jako lepe fotografije.

Jako zanimljiva pesma neobične atmosfere i teksta nad kojim ćete se zamisliti:

"How much money justifies a robbery

And how much money justifies a soul

You say I can do better, and yes I do agree

But you’re mistaking me for someone in control

Cause someone should have left me like you did someone, someone else instead

But it had to be you".

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika