Opposite Way nam donosi remaster singla „Zemljin Raj”

Zemljoteraši mlade niške scene! 

Opposite Way je bend koji ima iznenađujuće zreo zvuk, s obzirom na kratkotrajno postojanje. Svaki instrumentalista na svojstven način doprinosi originalnom zvuku koji ova grupa poseduje. Slušajući njihove nastupe, slušalac se može upoznati i uveriti u tehničke i improvizacijske sposobnosti svakog člana. 

Ove nedelje grupa nam nudi sveže (ponovo) namazan singl „Zemljin Raj” sa albuma  „Hladan i Bled” koji je objavljen 2018. godine. Uopšte posmatrano, Opposite Way sadrži vrlo originalne, ali i tradicionalne osobine. U tom preseku ovaj bend se izuzetno snašao. Sa druge strane, tačno je da se oslanjaju na trend hard roka sedamdesetih godina, ali ne može a da se ne primeti primesa modernog zvuka u toj priči. Konačno, ne smemo zanemariti ni tekst pesme, koja na inovativan i karakterističan način obrađuje nebeskog i zemaljskog. Veoma je izvesno da će, ako nastave da rade vredno i uporno na sebi i svom stilu, u nastavku, ponuditi nov album, koji će isto tako, kao i uvek, opravdati njihovu muzičku istančanost. 

Muziku i aranžman pesme potpisuju članovi benda, dok je za mix i master pesme zaslužan Marko (Marcha) Marčić a za vizuelno bogaćenje i režiju ovoga spota Aleksa Marković.

Za realizaciju spota je bio zadužen Mladen Marijnović koji je ujedno i režirao video.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika