Upoznajte Alyu Elouissi

Multitalenotvna umetnica predstavlja Dvignem krila

Poreklom iz Slovenije, Alya se bavi glumom od detinjstva kada se pridružila lokalnoj pozorišnoj grupi. Ubrzo je dobila nagradu za najperspektivniju glumicu na 6. Festivalu pozorišnih snova 2007. u Ljubljani. Nakon toga je pohađala razne škole glume, radionice i seminare i učestvovala u mnogim pozorišnim predstavama i kratkim filmovima.

Sa 19 godina samostalno se preselila u London i počela da radi kao glumica, pevačica, tekstopisac i model. Pojavila se u mnogim pozorišnim predstavama, dugometražnim i kratkim filmovima, TV serijama, reklamama i muzičkim spotovima.

Vrlo je moguće da ste je već videli u nekim od slavnih projekata na kojima je radila poput: uloge su uloge u filmu Wonder Woman, ili uloge u seriji Black Mirror, takođe je radila i reklame za Ariel, Peugeot, Batiste, a možete je videti i u poznatim video spotovima poput Love Me Better (James Blunt) i Reflections (Example ft. Jacob Plant).

Ova devojka tečno govori 6 jezika (engleski, francuski, ruski, slovenački, arapski, srpsko-hrvatski) i ima osnovno znanje španskog, italijanskog i poljskog jezika i svoju karijeru je razvijala u Londonu, Moskvi i Ljubljani do sada. 

Jedan od njenih talenata je i pevanje, i evo kako zvuči njena nova pesma Dvignem krila:

Autor vijesti Milica Ostojić

Korisnici
Logovanje korisnika