Ezra kreće u ozbiljno osvajanje!

Ozbiljnost s kojom je pripremio svoj debi govori o velikim ambicijama ovog mladog autora i izvođača

Ezra je svojim prvim solo singlom pokazao da misli zaista ozbiljno. Njegov debitantski singl „V lajfu ne delam kar nočm“, već ima zavidan broj pregleda na YouTube platformi.

Ezra Ćosić Alibegović alias Ezra je slovenački umetnik koji piše, producira, peva i repuje od svoje petnaeste godine. Njegova muzika se kreće od trapa, indiea, latina, r'n'b i hip-hopa. Ezrin izgled superzvezde i jedinstveni glas su magnet za publiku i izvođače. Do sada je sarađivao sa Zalagasperom, duom koji je predstavljao Sloveniju na Pesmi Evrovizije i svakako je jedan od najprepoznatljivijih muzičkih proizvoda slovenačke muzičke scene u svetskim razmerama.U planu su i druge saradnje na mnogim drugim dugo očekivanim projektima slovenačkih umetnika, kao što su: Masaiah, Vazz, Matter.

 

Ezra, Foto: Foto YT printscreen

 

Pored pisanja na engleskom jeziku, Ezra piše i na srpsko-hrvatskom i slovenačkom jeziku, što mu omogućava da komunicira sa različitim muzičkim tržištima, umetnicima i publikom. Iza sebe ima i 10 godina muzičke škole i diplomu SAE instituta u Beogradu. Sve što ćete čuti u narednim nedeljama razlozi su zašto Ezra na svoj put kreće u velikom stilu.

Ovaj materijal je izdat pod etiketom Warner Music Poland – Nika Records a video je režirao Blaž Hojžar.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika