EZRA - 100rakks

Mladi slovenački reper, treper, pevač i producent ima novi singl

 

Ezra Ćosić Alibegović zvani Ezra je jedan od najperspektivnijih slovenačkih trepera koji u svom izrazu kombinuje indi, latino, R&B i hip-hop. Uz adekvatno muzičko obrazovanje i diplomu SAE Instituta u Beogradu, Ezra važi za vrlo uticajnog mladog producenta.

Jedan od najvećih uspeha do sada bila je saradnja sa bendom Zalagasper koji je pre nekoliko godina bio slovenački predstavnik na izboru za Eurosong.

Upravo je objavljen EP „Monochrome“ na kom između ostalih gostuje beogradska 11808 ekipa (11808Luigi i Lexluter) a pojedine pesme potpisali su producenti HYU i SHA. Izdanje u svakom segmentu zadovoljava svetske standarde.

Ezra savršeno govori engleski, slovenački, hrvatski i srpski jezik a na aktuelnom izdanju njegove veštine u repovanju i pevanju dolaze do punog izražaja.

„Monochrome“ su zajedno objavili Warner Music i slovenačka izdavačka kuća Nika Records.„Ovaj EP je samo odraz načina života, vremena i društva u kojem trenutno živimo. Dominira atmosfera anarhije koja je izazvana „demonskim režimom“. Bio sam inspirisan sopstvenim iskustvom i periodom kroz koji sam prolazio u jednom trenutku,“ izjavio je Ezra povodom objavljivanja EP-ja „Monochrome“.

Nakon singla „Gossip“ pomenuto izdanje Ezra upravo promoviše novim video spotom za pesmu „100rakks“.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika