Slušajte „Manifest“ grupe Despite The Noise na Muzzikovim radio i TV kanalima ROCK&ROLL, HARD ROCK i MUZZIK

Despite The Noise - Vlast

Despite The Noise je četveročlani bend iz Kragujevca, poznat po svom žestokom zvuku iz old school hardcore/crossover ogranka. Bend se okupio u jeku pandemije 2020. godine.

DTN čine iskusni glazbenici koji su svoju karijeru gradili kroz različite glazbene pravce i žanrove. Peđa - gitara (Dead Joker), Duško - Bass (Larska, Trula koalicija), Vladimir - bubnjevi (ČBS, Lur) i Igor - vokal (Progression of a live).

Prošle godine bend je objavio singl pod nazivom "Magla" za koji je snimljen i videospot, a Despite The Noise izdaje prvi studijski album sa deset brzih i energičnih pjesama pod nazivom "Manifest". Album je snimljen u studiju Doma omladine Kragujevac. Miks i mastering radio je poznati danski producent Tue Madsen (Agnostic front, Madball, Sick Off it all, Meshuggah, The Black Dahlia Murder, Heaven Shall Burn, Moonspell).

Album nosi poruku mira i nade koja nas sve ovo vrijeme drži budnima i aktivnima. Kao prva među jednakima izdvaja se pjesma "Vlast", koja je jedina na albumu na materinjem jeziku i nosi vrlo jasnu poruku. Pjesmom pokazujemo našu odlučnost da se zauzmemo za zdrav način razmišljanja i da pokažemo novim generacijama da je ispravno razmišljati drugačije", objasnili su članovi benda. Debi album pod nazivom "Manifest" dostupan je na svim platforme za streaming od 23. veljače. Spot za pjesmu "Vlast" pogledajte na Mascomovom YouTubeu. (izvor: press)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika