Bugarska zvijezda Victoria u novom, snažnom i emotivnom singlu

Spotove ove umjetnice i drugih bugarskih uspješnih glazbenika gledajte na Muzzik FM kanalima MOBA i ROCK'N'ROLL

 

Victoria Georgieva, poznata kao VICTORIA, mlada je pjevačica iz Bugarske i već je nekoliko godina u fokusu ljubitelja suvremene pop glazbe u ovom dijelu Europe.

Njezin glazbeni put započeo je zapaženim nastupom u četvrtoj sezoni talent showa "X Factor" u Bugarskoj, gdje su prepoznate njezine iznimne pjevačke sposobnosti.

Victoria je potpisala ugovor s Warner Music Poland /SEE i upravo je objavila novi singl 'Sad Girl Summer (Not Again)' koji se bavi usponima i padovima slomljenog srca i potragom za unutarnjom snagom.

Kao pjevačica i tekstopisac, Victoria ima ogroman potencijal da se probije na međunarodno tržište. “Tri dana prije snimanja u Stockholmu našao sam se usred prekida emotivne veze. To me jako razočaralo, nisam se mogla usredotočiti na pisanje. Ali onda, baš u tom trenutku, pogodili su me prvi akordi pjesme i odjednom me obuzela inspiracija. Ja i moja ekipa završili smo cijelu pjesmu za samo četiri sata. Podnijela sam emotivnu bol i pretvorila je u nešto lijepo, izražavajući se kroz svoju umjetnost, kroz glazbu", rekla je Victoria povodom izlaska pjesme "Sad Girl Summer (Not Again)" koja je od sada dostupna na svim streaming servisima od 24. svibnja.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika