Darkshines uskoro promoviše svoj novi album!

,,Predaj se”

Kragujevački bend Darkshines, će svoj novi album uživo promovisati na koncertu u bašti Doma omladine Kragujevca u petak 23. septembra (21.00).

Posle spektakularnog nastupa povodom proslave dana grada Kragujevca 6. maja, gde smo odsvirali nekoliko pesama sa novog albuma, odlucili smo da u kultnoj bašti Doma omladine napravimo koncertnu promociju, gde ćemo publici predstaviti ceo materijal“, najavljuje gitarista benda Branislav Blagojević, poznat kao Boža Friedman - „Ovaj događaj je uvod u proslavu 20 godina postojanja benda koja će biti obeležena objavljivanjem jednog novog, veoma zanimljivog izdanja“.

Boža ističe da će se Darkshines potruditi da promotivni koncert bude propraćen „odličnim audio-vizualnim efektima“.

Pozivam sve ljubitelje kvalitetnog hard-roka da dođu, čuju i vide šta smo im to pripremili. Na koncertu ćemo imati i nekoliko gostiju iznenađenja, tako da garantujemo dobar provod. Darkshines vas poziva na predaju. Vidimo se“.

Darkshines su se, posle pauze, trijumfalno vratili na scenu nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu u svom gradu. U novembru 2021. predstavili su prvi najavni singl za novi album, “Zaboravi me”, a onda je usledila naslovna pesma “Predaj se!”, uz upečatljiv, provokativan spot. U junu je plasiran spot za numeru „Kriva za sve“, sa kadrovima snimljenim na pomenutom nastupu 6. maja.

Autor vijesti Mihajlo Kitevski

Korisnici
Logovanje korisnika