Predstavljamo vam Mojo Hand

Novi video singl kantautora i gitariste Franka Magnolije

Nakon drugog albuma “Night Rider” (2021) gde je zvučno proširio svoj solo-akustični pristup, Magnolia na novom singlu donosi pun zvuk benda (električna gitara, bas i bubanj)

A o Franku Magnoliji, press materijal kaže: „Frank Magnolia je proizvod londonsko-beogradskog muzičkog podzemlja, hipnotički one-man-show koji pokriva paletu muzičkih teritorija od Misisipi Delte, preko afričkih pustinja, do neonskih odsjaja urbanog soul zvuka: trance blues, roots rock, lounge voodoo, drone jazz, shuffle noir. Do sada je objavio dva albuma “Almost There” (2019) i “Night Rider” (2021)“.

„Mojo Hand” je omaž muzici Muddy Watersa, Howlin’ Wolfa i Lightnin’ Hopkinsa, u modernom tretmanu power rock trija. Svoj novi zvuk Magnolia opisuje kao „trance blues sa elementima stoner i heavy rock-a”.

 

Frank Magnolia, omot albuma Night Rider

 

Stefan Pejatović (VIS Limunada) za bubnjevima i Srđan Popov (poznatiji kao Sergio Lounge) na basu (i kao odličan producent, mora da se naglasi), maestralno su uklopljeni u kompaktnu ritam sekciju koja kreira savršenu podlogu za Frankov režeći Telecaster.

Stilizovani crno beli spot, u savremenom vintage stilu, potpisuje Mika Knežević i izvanredna je vizuelna predstava ovog baš dobrog bluesa kakav možete da čujete na celom Night Rider albumu ovog istinskog bluzera.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika