Niko Nikolić objavio novu pesmu i spot „Zvezda koja mi treba“

Ovim spotom se najavljuje album "Moj privatni indigo" koji izlazi sredinom godine

 

Beogradski kantautor indi folk zvuka objavio je prvu pesmu za svoj predstojeći album „Moj privatni indigo”. Ovu rokersku baladu Niko je završio aranžmanima u saradnji sa Srđanom Popovom (Sergio Lounge), koji je pored brojnih instrumentalnih deonica radio miks i master. Singl je ispraćen narativnim spotom, u režiji Dunje Maksimović i samog izvođača, a u ulozi Mine Vasović.

„Zvezda koja mi treba” prepliće violine, električne gitare i klavijature sa sada već karakterističnim tekstovima Nika Nikolića. Kako sam autor navodi: „Pesma je najviše o tipičnoj ljudskoj potrebi za bliskošću, o traženju odgovora u drugome. Težio sam da muzika nosi dinamiku osećaja uzbuđenja kada želiš podeliti emocije s nekim ko ti znači. Iako je naravno apsolutna bliskost nemoguća, što se možda i kapira u spotu, ne znači da ne treba da je negujemo.” Slušaocu ostavljamo da posluša „Zvezdu” i pronađe delić svoje priče u njoj.

Podsetimo, Niko iza sebe ima debitanski album „Drugo mesto”, objavljen decembra 2020. godine, singl „Vetruška”, kao i rad sa Laplanderom. Sredinom ove godine možemo očekivati i drugi samostalni album, najavljen ovim prvim singlom. (Izvor: Promo)

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika