Nakon više od tri godine pauze, sastav Treća Smena, objavljuje novo izdanje

Ovi Kruševljani su objavili pesmu pod nazivom „Pišem ti pesme“!

Novi singl stiže u formi laganih i veselih nota da razbiju jesenju pospanost, a u skladu sa tematikom koja preovladava i na prvom albumu - ljubav. Pesma je snimana u studiju Košnica u Kruševcu pod produkcijskim nadzorom Zorana Vasića, ali se na izdanje čekalo nešto duže.

Audio singl prati i video spot, takođe vesele tematike, kao impresija jednog člana benda o načinu kako je on doživeo pesmu. Već na prvo slušanje možete primetiti da je stil sličan pesmama na prvencu ali je promena postave benda doprinela da je produkcija znatno drugačija, a Treća Smena uverava da će se žanrovska raznolikost, koja je postojala na prvom, preneti i na drugi album.

Godine 2022. Treća Smena je intenzivirala svoj rad, što je pratilo učešće na više festivala u zemlji. Posle zapaženog nastupa na Nišvilu 2022. godine bend može da se pohvali i osvajanjem glavne nagrade na festivalu Music Vibes u Užicu.

Do kraja godine očekuje se izdavanje još jednog singla, „Ponos“, što bi bila i uvertira za izdavanje novog albuma početkom naredne godine, obzirom da je rad na novom materijalu već započet. Bend vam poručuju da uživate u slušanju, a pesmu je najbolje praktikovati uz dobro raspoloženje! (Izvor: Promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika