Draga - Keep On Walking (ft. Merry Gospel Choir)

Najava koncerta u jevrejskom kulturnom centru Beograd 19. novembra

Keep On Walking je gospel himna malih i velikih životnih pobeda do kojih dolazimo padom i ustajanjem, neodustajanjem od života i sebe u njemu

Posle debitantskog singla "Put Those Walls Down" i albuma "Keep on Walking" Draga Mrvoš Mott ili samo Draga predstavlja video u režiji Nede Mojilović za naslovnu pesmu albuma, taj čudesni negotinski gospel uz aromatične dodatke Beograda i Pančeva. Pesma i album dostupni su na svim digitalnim platformama, kao i na bandcampu, a video pogledajte na YouTube-u.

Rediteljska Neda Mojsilović se tokom petominutnog intimnog kaleidoskopa igrala senkama, licima ljudi, pokretima, detaljima, emocijama, zgradama i prirodom, a finale i nastup Drage i hora je čista radost i uživanje u pevanju i sviranju.

 

Draga i Marry Gospel Choir, Foto: YT printscreen

 

„Keep on walking su rana jutra i puste ulice u cik zore, tihi momenti odlaženja od sebe i vraćanja samome sebi. Koraci nabijeni snagom poletnih misli i ohrabrenjem da je moguće živeti bolje. Koraci u tišini, zajedno sa pticama, nebom, pitanjima, sumnjama i odgovorom koji ti ne daje da odustaneš od sebe. Koraci koji sužavaju krug i pokazuju nam kako ići ka sebi, čiste površne priče kako bi se stiglo do one najličnije životne koju jasno grliš i želiš da znaš kakvog je ukusa.Svaki korak ima svoju težinu i mera je naših priča. Keep On Walking je gospel himna malih i velikih životnih pobeda do kojih dolazimo padom i ustajanjem, neodustajanjem od života i sebe u njemu," kaže Draga.

Sledeći koncert koji će Draga održati u pratnji benda i gospel hora Merry Gospel Choir je zajednički nastup sa novosadskim muzičarem i producentom Filipom Vlatkovićem Fipom, 19. novembra u Jevrejskom kulturnom centru Beograd.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika