Mimi Mercedez predstavila atraktivni spot za „Tik Tak“!

Kolaboracija sa reperom Milijem naći će se na predstojećem albumu „Frka U Svemiru“

Nakon uspešnih singlova „Dajivé Komì“ i „Ratatata“, Mimi Mercedez predstavila je treći singl „Tik Tak“ – kolaboraciju sa reperom Milijem koja će se naći na predstojećem albumu „Frka U Svemiru“, a sada je tu i hot muzički video! Naslovnicu singla dizajnirala je mlada umetnica Milana Trifunjagić (Crack And The City), a muzički video režirao je talentovani Andrija Grkić.

 „Od starta sam imala želju da spot prenese istu emociju koju nosi pesma, pa sam za ovu priliku izašla iz okvira muževnije geto estetike na kakvu je publika navikla od mene, a kraljice iz produkcije She Films su mi pomogle da se ta moja želja i ostvari. Snimanje je bilo zabavno i hot, baš kako se nadam da će se osećati svi koji budu slušali Tik Tak! Jedva čekam da vidite spot i da čujem vaše utiske“, ispričala je Mimi.

Posle fenomenalne letnje turneje koja je krunisana velikim koncertima u Beogradu i Zagrebu, muzičarka je fokusirana na novu muziku i jedva čeka da novo studijsko izdanje „Frka U Svemiru“ predstavi publici. Izlazak albuma očekuje se 17. februara. (izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika