Mimi Mercedez - Simp

Singl sa budućeg albuma Frka U Svemiru

Period iza nas pokazao je zašto je Mimi Mercedez kraljica rep muzike na Balkanu, a to je zapravo samo uvod u ono što tek dolazi – vreme je za njeno vreme! Nakon velikog uspeha kolaboracija „Dajivé Komì“, „Ratatata“ i „Tik Tak“ koje su osvojile srca publike, talentovana autorka neprikosnovenog flow-a danas predstavlja četvrti singl sa albuma pod nazivom „Frka U Svemiru“ na kom će se naći 11 pesama različitih žanrova i tematika koje predstavljaju autorku u punoj kreativnoj snazi. Pesma „Simp“ donosi iskrenu ispovest sa kojom većina ljudi može da se poveže – priča o osećaju zaljubljenosti koji je toliko jak da osoba u trenutku nije svoja, oseća se kao da ludi. Pored već objavljenih saradnji, na albumu se nalaze još tri nove – sa Žakilom, Povlom i Foxom. Izlazak albuma očekuje se 17. februara.

„Tekst za ovaj singl nastao je na osnovu neke lične frustracije u tom trenutku, koju sam konačno odlučila da kanališem u pesmu umesto da je potiskujem. Želela sam da napišem pesmu i sa ovakvom tematikom, da ne ostavljam samo stvari koje čine da delujem kul za muziku. Malo sam je ukrasila nekim univerzalnim forama sa društvenih mreža čisto da zamaskiram tragove, ali u suštini je jedna autentična priča. Obožavam svoj flow na ovoj pesmi i nenormalan bit koji je radio Zartical, slušam je najčešće od svih numera sa novog albuma“, rekla je Mimi o novom singlu.

Za liriku je bila zadužena Mimi, dok produkciju i ovoga puta potpisuje njen dugogodišnji saradnik Žarko Krstić (Zartical). Naslovnicu singla dizajnirala je mlada umetnica Milana Trifunjagić (Crack And The City), a muzički video režirao je talentovani Aleksandar Stojadinović.

„Spot mi se sam stvorio u glavi slušajući pesmu, morala sam da ga ostvarim baš takvog kakvog sam ga zamislila. Režija je moja, a sav tehnički deo uradio je moj partner u svim najluđim gerila akcijama Aleksandar Stojadinović“, ispričala je muzičarka.

Pored muzike, Mimi je debitovala i kao voditeljka na dodeli muzičkih nagrada MAC i time pokazala paletu talenata koje publika nije imala prilike da vidi do sada. Još malo je ostalo do izlaska studijskog albuma za koji autorka kaže da je njeno najkompletnije izdanje, a do tada publika može da uživa kako u kolaboracijama koje su neprekidno pevali prethodnih meseci, tako i u novom singlu koji će definitivno probuditi njihove emocije. (Izvor: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika