Zapamtićete ovaj naslov lako: Oumajgad!

Popkina nova stvar za kuću Dancing Bear 

Nakon godina istraživanja muzičkih stilova na dinamičnoj muzičkoj sceni Pule, Popka koji pod okriljem Dancing Bear Recordsa objavljuje svoj prvi službeni singl "Oumajgad" pita: Koliko puta se uhvatiš za glavu i kažeš - oumajgad!?"

S početkom 2023. Dancing Bear Records krenuo je u predstavljanja novih zanimljivih muzičkih lica, pa je tako u prvim danima januara uspostavljena lepa  suradnja između prepoznatljivog i sasvim posebnog pulskog kantautora Popke i te diskografske kuće koja je licencirani partner i zastupnik Warner Music Group - jednog od najvećih diskografskih giganata za kojeg svoje hitove potpisuju globalne zvezde kao što su Ed Sheeran, Red Hot Chili Peppers, Muse, Dua Lipa...

S velikim entuzijazmom Dino Popović, poznat pod umjetničkim imenom Popka, priključio se velikoj porodici etabliranih imena koja već dugi niz godina pod okriljem Dancing Beara objavljuju albume i singlove te nižu uspjehe, ali i novoj generaciji talentovanih izvođača koja nalaze svoje mesto pod reflektorima kako na lokalnoj, tako i na globalnoj muzičkoj sceni.

Šarenom ličnošću, britkim humorom i neospornim muzičkim talentom koji je duboko isprepleten s tokovima dinamične istarske scene, Popka će se svakako istaći među novim muzičkim imenima, o čemu svedoči i službeni singl upečatljivo naslovljen "Oumajgad", digitalno objavljen 13. januara na svim muzičkim platformama.

Za muziku su zaslužni : Dino Popović i Dejan Damijanić, Tekst je pisao Dino Popović,  Aranžman: Dino Popović i Dejan Damijanić.

Što se video produkcije tiče, nju si radili: Molaj Breka Productions / Dejan Damijanić, Damir Tubak i Zoran Vujić. (izvor: Promo)

Pesma je super i pamti se na prvu, pevušćete je, ne sumnjamo.

 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika