Rock kvartet Gretta predstavlja videospot „Crv"

Grupa ovim najavljuje novi EP koji izlazi u februaru

Odlični spot za ovu pesmu, objavljenu kao audio u novembru prošle godine, snimljen je u zagrebačkom klubu Spunk.

Za režiju, kameru i montažu je zaslužan čuveni Dinko Čvorić Doringo, koji je, ovim povodom, rekao: „Snimiti spot za bend s pozamašnim opusom poput Grette, čiji su dosadašnji video radovi bili na iznimnom nivou, kako idejnom tako i tehničkom, je veliki izazov. Više od same radnje smo pazili na dinamiku i vizualni ambijent u kojem je glumica Lara Brkić otkrila samo dio svojih sposobnosti. Članovi benda su također iznijeli veći dio spota i pokazali se kao veliki profesionalci, prijatelji, ali i entuzijasti koji nikada u karijeri nisu klonuli duhom i ljubavlju prema glazbi, što se na samom snimanju, a time i u spotu jasno vidi.".

 

Gretta, Foto: YT printscreen

 

Ova pesma je snimljena u u studiju zagrebačkog producenta Denykena, muziku i tekst radili su  Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, dok su aranžmani delo Denisa Mujadžića Denykena i svih članova Grette.

Hrvoje Medanić, gitarista Grette, rekao je povodom ove objave:  „Pjesma metaforičnog naziva „Crv" govori o depresiji u današnjem društvu te o modernom stilu života, koji često ne zadovoljava potrebe čovjeka. Ljudi su vječno u potrazi za srećom, koju prilično teško postižu. Jako smo zadovoljni pjesmom, odlično je ispala, a donosi moderan, malo žešći rock izričaj."

Gretta je bend koji iza sebe ima nekoliko stotina odsviranih koncerata po Hrvatskoj i regiji, snimili su 5 studijskih albuma, dobitnici su Porina, osvajači Rock off nagrade te dobitnici niza muzičkih nagrada i priznanja. Singlovima „Najbolje tek slijedi", „Astonaut" kao i aktuelnim „Crvom", Gretta najavljuje novi EP. (Izvor: Sound Report)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika