Radio Aktiv objavio singl i video spot za pesmu „Svaki tjedan“

Peti singl s trećeg studijskog albuma čiji se izlazak očekuje uskoro

Radio Aktiv je autorski bend osnovan 2009. godine u Puli. Zvuk benda baziran je na rocku s različitim utjecajima, uz stihove na hrvatskom jeziku. Oni, između ostalih priznanja, nose dvostruku titulu najboljeg mladog benda Hrvatske na najvećim hrvatskim demo festivalima (HGF / HR Demo Klub, 2011.)

Ritmični funk zvuk i prepoznatljivo obojene stihove potpisuje autor i frontmen grupe Brane, a za snimanje, produkciju i mastering zaslužan je Šiljo DT (Gatuzo, Benston, ex-Majke).

 

Radio Aktiv, Foto: YT printscreen

 

“Riječ je o pomalo autoironičnoj pjesmi o svakodnevici, proizašloj iz brojnih razgovora upravo na tu temu pa vjerujem da će se mnogi u njoj i pronaći”, rekao je frontmen Brane o pesmi.

Radio Aktiv osim novog singla predstavlja i novu postavu koju čine stari prijatelji benda i znameniti muzičari alternativne scene – Budha (bubanj), Breza (gitara) i Rudi (bas) koji potpisuje režiju i montažu popratnog video spota na kome je za kameru bio zadužen dugogodišnji saradnik Toni Plutonij (“Vremenu na volju”, “Stvaran svijet”).

Dinamični i zabavni spot ima odličnu atmosferu i energiju kakva vlada na probama i snimanjima benda, koja se, kažu oni, neretko pretvore u spontane mini-žurke.

Njihovu diskografsku aktivnost sve vreme prate i nastupi u klubovima i na festivalima širom regiona.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika