Pokle - Online

Uvek se radujemo novoj pesmi i spotu ovog talentovanog Riječanina

 

Pokle je osoba, ali i bend. Zanimljivo „zvučno osveženje“ riječke alternativne scene zvuči kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih muzičkih stremljenja, a u kratkom vremenu delovanja, njihove su brojne pesme pronašle put do ušiju i srca slušalaca.

„Pokle je nadimak koji su mi dodijelili još u osnovnoj školi. Skoro svi koje znam me zovu Pokle, pa sam odlučio to iskoristiti kao autorsko ime, kaže Luka Poklepović, mladi kantautor i glavna „pogonska snaga“ benda koji je uzeo njegov nadimak za ime. (Izvor: Torpedo, Glas zaljeva)

Ovoga puta nas je obradovao zabavnom pesmicom pod nazivom „Online“ a na pesmi i spotu su radili: Muzika i tekst: Luka Poklepović (Pokle), Bubnjevi: Luka Horvat, Mix: Luka Poklepović, Mix assistant: Luka Ister, Master: Luka Ister, Boris Kapetan, Luka Poklepović, Glumica: Ana Dora Bajto, Režija i produkcija: Rene Hazulin, Kamera: Max Kostelac, Edit: Rene Hazulin, Max Kostelac, Luka Poklepović

Inače, na prošlogodišnjem konkursu Muzzik Video Awards 2K21 (MVA 2K21), Pokle je sa svojom pesmom „Bolji dani“ bio u najužoj konkurenciji u kategoriji za NAJBOLJI VIDEO NOVOG IZVOĐAČA. Spot za pesmu koju danas predstavljamo, „Online“ ući će među one koji se takmiče na novom konkursu, MVA 22.23.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

0 Komentari

Korisnici
Logovanje korisnika