Pokle - Online

Uvek se radujemo novoj pesmi i spotu ovog talentovanog Riječanina

 

Pokle je osoba, ali i bend. Zanimljivo „zvučno osveženje“ riječke alternativne scene zvuči kao plod ljubavne veze pop-punka i elektronskih muzičkih stremljenja, a u kratkom vremenu delovanja, njihove su brojne pesme pronašle put do ušiju i srca slušalaca.

„Pokle je nadimak koji su mi dodijelili još u osnovnoj školi. Skoro svi koje znam me zovu Pokle, pa sam odlučio to iskoristiti kao autorsko ime, kaže Luka Poklepović, mladi kantautor i glavna „pogonska snaga“ benda koji je uzeo njegov nadimak za ime. (Izvor: Torpedo, Glas zaljeva)

Ovoga puta nas je obradovao zabavnom pesmicom pod nazivom „Online“ a na pesmi i spotu su radili: Muzika i tekst: Luka Poklepović (Pokle), Bubnjevi: Luka Horvat, Mix: Luka Poklepović, Mix assistant: Luka Ister, Master: Luka Ister, Boris Kapetan, Luka Poklepović, Glumica: Ana Dora Bajto, Režija i produkcija: Rene Hazulin, Kamera: Max Kostelac, Edit: Rene Hazulin, Max Kostelac, Luka Poklepović

Inače, na prošlogodišnjem konkursu Muzzik Video Awards 2K21 (MVA 2K21), Pokle je sa svojom pesmom „Bolji dani“ bio u najužoj konkurenciji u kategoriji za NAJBOLJI VIDEO NOVOG IZVOĐAČA. Spot za pesmu koju danas predstavljamo, „Online“ ući će među one koji se takmiče na novom konkursu, MVA 22.23.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika