Posle Ramba Amadeusa stiže Let 3, Eurosong neće znati šta ga je snašlo!

Euro Neuro, Mama ŠČ, idemo dalje, shvatiće

 

Od kako je 2012. Crnu Goru na Eurosongu predstavljao Rambo Amadeus s pesmom „Euro-Neuro", na tom takmičenju sve je, uglavnom, bilo „normalno“ i mirno. Sada, pobedom pesme riječke grupe Let 3, „Mama ŠĆ“, mreže su se usijale komentarišući njihov apsolutno nesvakidašnji nastup i pesmu koja raspeglava sve popeglane frizurice, haljinice i očekivanja, ovo je nešto sasvim drugačije. Od salvi smeha, odobravanja i razumevanja, do potpunog šoka, neverice i pretnji da će biti diskvalifikovani, veliki je dijapazon komentara na internetskim sajtovima širom sveta. Za to vreme gledanost njihovog pobedničkog spota sa Dore raste, pa tako i njihova poruka stiže do sve većeg broja ljudi.

 

 

Na pitanje kolega iz zagrebačkog Jutarnjeg Lista Mrletu iz Leta 3: „Razmišljate li o tome da vam i on (Rambo Amadeus) bude neki bek vokal u Liverpoolu i doda koji stih o ovoj boljetici koja odnedavno muči naše napaćeno stanovništvo više od rata u Ukrajini?“ ovaj muzičar je rekao: „Sve je već zadano, nema mjesta za taj tip promjena. A Rambo nam je nedavno gostovao u remakeu skladbe "Ero", to će uskoro izaći. Mornarčini želimo dobar vjetar u jedra“.

 

 

Rambo Amadeus, Let 3 i ne baš mnogobrojni muzičari s ovih prostora koji vole da guraju prste u oči su praznik za mozak, rekli bismo.

Letu 3 naša redakcija želi baš svako dobro i svetsku slavu, zaslužuju je.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika