Miach u novoj pesmi i spotu – SMS

Drugačiji, zanimljivi zvuk i pamtljiv refren odlikuju ovu stvar

Nakon što saradnjom s Hiljsonom Mandelom na pesmi "NLO" osvojila radijski eter, YouTube trending, kritiku i publiku i zaradila nominaciju za prestižnu glazbenu nagradu Porin u kategoriji Najboljeg novog izvođača, mlada zvijezda Miach predstavlja novu pesmu pod nazivom SMS.

SMS je, kako kaže Miach, „empowering post prekid“ pesma, nastala u još jednoj sjajnoj saradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić), koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvatanju vlastite vrednosti.

„Iako sam u sretnoj vezi, u trenutku stvaranja pjesme mi se nije pisalo o sretnim ljubavnim temama nego sam htjela isprobati nešto novo i ispričati malo drugačiju priču. Inspirirana nekim prijašnjim iskustvima. Miha je složio dancy house beat na koji smo dodali catchy refren koji lako ulazi u uho za kojeg se nadam da će ljudi pjevati i nakon pjesme se bolje osjećati!", ispričala je Miach.

Pesmu prati i video spot koji vizuelno savršeno nadopunjuje estetiku pesme, a radili su ga več dobro poznati Luka Matković i Ana Cindrić. „Spotom smo htjeli jos dodatno naglasiti snagu pjesme te se kroz cijeli spot provlaci mracnija estetika. Moram pohvaliti i ostatak tima stilistica Lorenu Gečević, MUA Doru Rešetar i frizera Frana Brunovića koji su savršeno upotpunili svaki look." Rekla je mlada pevačica. (Izvor: promo)

Pesma "SMS" dostupna je na svim streaming servisima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika