Rotko Stjuart - Pjesma za Evroviziju /I Wanna Funk You/

Pesma s kojom Rotko Stjuart dostojanstveno NEĆE predstavljati Crnu Goru na Eurosongu

Virtuelni umetnik Rotko Stjuart, naš prošlogodišnji dobitnik nagrade za NAJBOLJI VIDEO NOVOG IZVOĐAČA na konkursu MVA 2K21, obratio nam se saopšetnjem:

"Iako je donešena odluka da Crna Gora neće učestvovati na Evroviziji 2023. godine, podgorički Rotko Stjuart odlučio je da svoju publiku obraduje novim singlom "Pjesma za Evroviziju / I Wanna Funk You" sa kojim dostojanstveno neće predstavljati Crnu Goru na ovoj najvećoj evropskoj muzičkoj manifestaciji.

Koristeći svoj balkanski šarm i snalažljivost, Rotko S. pokušava da uđe u Evropu mnogo prije države u kojoj obitava i tamo posije ljubav, na sebi svojstven način.

Da bi u što većoj mjeri šarmirao Gabrijelu, Helgu, Dženi i ostale ljepotice iz Evrope, Rotko S. je svoj novi singl upakovao u fanki džez aranžman, ali su njegove poruke kao i uvijek do sada - domaće. I razumljive njegovoj publici u regionu."

Dakle, Rotka, tog šarmantnog a neuhvatljivog crnogorskog virtuelnog umetnika nećemo gledati tamo gde neće biti ali smo zato dobili pravi pravcati letnji hit za koji ne sumnjamo da će se čuti sa svake radio-stanice u regionu koja drži do sebe.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika