Kuva se, kuva... album Rotka Stjuarta!

Osim što je pobjednik (zajedno s kids from the sky) prošlogodišnjeg konkursa za Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji za Najboljeg novog izvođača, Rotko se i ove godine našao među finalistima konkursa MVA 22.23. i to u kategoriji Najbolji EDM spot

 

U susret novogodišnjim praznicima, podgorički autor sakrivenog identiteta Rotko Stjuart svojoj publici poklanja novu pjesmu. U svojoj petoj po redu objavljenoj numeri pod nazivom ‘Ja više ne znam ko si’, Rotko Stjuart pjeva o svojoj velikoj ljubavi za koju je mislio da je vječna, ali avaj, sudbina se opet sa njim poigrava i on više svoju ljubav ne prepoznaje. Iako se u pjesmi prisjeća vremena kada je sa svojom dragom šetao go, zaljubljen i bos i želio da sa njom ima bebe, Rotka rijeka ljubavi izbacuje na krševitu obalu i on nema snage tamo da se vraća.

 

 

Zašto Rotko više ne prepoznaje svoju najveću ljubav i ne želi da joj pripada i ko je za to kriv, saznajte tako što ćete preslušati njegovu novu pjesmu. A i ako vas ništa od toga ne zanima, jednostavno možete samo uživati u ritmu koji nosi i vrhunskoj produkciji koju je Rotko zajedno sa poznatim crnogorskim muzičarem i producentom Draganom Ivanovićem i ekipom za vas pripremio.  

Dok Rotko traži sponzore za komercijalni spot za ovu muzičku numeru, “Ja više ne znam ko si” možete poslušati na Youtube platformi uz lyrics video, ili je možete čuti na raznim audio streaming platformama poput Spotify, Deezer, Apple Music itd. zajedno sa ostala četiri do sada objavljena singla Rotka Stjuarta. Ili jednostavno možete posjetiti website Rotka Stjuarta www.rotkostjuart.me

Za one koji bi još, Rotko poručuje da se strpe još malo... kuva se Album!

 

 

A za one koji to još ne znaju, osim što je pobjednik (zajedno s kids from the sky) prošlogodišnjeg konkursa za Muzzik Video Awards 2K21 u kategoriji za Najboljeg novog izvođača, Rotko se i ove godine našao mešu finalistima konkursa MVA 22.23. i to u kategoriji Najbolji EDM spot.

Eto razloga da objavimo ovaj sasvim friški video, makar i bio samo lyrcs, čekajući onaj pravi po kojima je Rotko već poznat.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika