Hajde ljubav dođi / Usta na usta by Elemental

Pesme su, naravno, hitovi, kao i obično, svaka na svoj način

Dve nove pesme Elementala dolaze u obliku digitalnog singla od 7 inča povodom proslave 25. godišnjice benda. Evoluirali su od alternativne hip-hop grupe 1998. godine u bend uživo koji uključuje brojne muzičke stilove kao pozadinu za poetične, introspektivne i društveno svesne tekstove njihova dva MC-ja, Remi i Shot.

Elemental nas je ponovo iznenadio novim numerama u kojima su dominirali sintisajzeri i uzorci elektronskih bubnjeva. Neočekivano od benda sa prepoznatljivim zvukom Ludvig bubnjeva, Fender Rhodes i Hammond orgulja.

 

 

 

 

Na pesmama su radili: Muzika Elemental,Tekstovi Luke Tralića Šota i Mirele Priselac Remi, Sinths & Keis: Davor Zanoški,Gitara: Erol Zejnilović, Bubnjevi i elektronski bubnjevi: Ivan Vodopijec, Bas gitara: Konrad Lovrenčić, Vokal: Luka Tralić Shot, Vokal: Mirela Priselac Remi, Bekvokal: Vida Manestar. Snimio, producirao, miksovao i masterirao Luka Tralić Shot / Element Studio. Ilustracija na omotu ovog digitalnog singla je delo Ivane Lulić.

Obe pesme su hitovi, kao što smo već i navikli od Elementala a za Hajde ljubav dođi urađen je i spot u kome je režiju, kameru i montažu radio proslavljeni Dinko Čvorić – Doringo.

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika