Baltazar stiže u punom sjaju!

Kad se uželite istinskog rock'nrolla - tu je Leo Anđeković u svojim različitim pojavnim stanjima

 

Istarski muzičar, producent, pisac tekstova, muzike, gitarist i štošta još, Leo Anđelković, u kojoj god se konstelaciji pojavio ne ostaje nezapažen.

Tako je na ovogodišnjoj dodjeli Porina nagrada, u kategoriji »Najbolji album rock glazbe«, gdje je legendarni hrvatski rock sastav Daleka Obala osvojio nagradu Porin s povratničkim studijskim albumom »Kao sad«,  produkciju potpisao ovaj vrsni muzičar i producent.

Ovog puta, sa jednim od svojih bendova (a ne znamo koji je od kog bolji), Baltazarom, objavio je malo remek delo pod nazivom "Ne vraćam se", u čemu mu je, uz cijelu ekipu, naravno, pomogao pretalentovani autor spota Dinko Čvorić Doringo, koji se također potpisuje pod nebrojenim, veoma raznovrsnim ali prepoznatljivo dobrim spotovima u cijelom regionu.

Ovdje moramo da pomenemo i Alesandra Bumbaka koji je odigrao ulogu pećinskog čovjeka kao i kostimografkinju i vizažisticu Natašu Petrić Tashu a također koautora glazbe i aranžmanaTončija Horvata Husa i ostale koutore aranžmana Danijela Todorovića i Damira Medića.

Iza ovog projekta stoji kuća Dallas Records.

Leo je, između ostalog, duša benda Screaming Wheels koji je na našem prošlogodišnjem konkursu za Muzzik Video Awards 2K21, sa pjesmom Willy The Wimp bio jedan od finalista za čak dvije nagrade: Najbolji rock video i Najbolja kamera u video spotu. 

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika