Bugarski bend Hug or Handshake objavio novu pesmu i video spot pod nazivom "Slowboy"

Alternativni bend iz Sofije kombinuje indie rock, post-punk i synth pop u jedinstvenom zvuku koji privlači pažnju publike i kritičara

 

Bugarska grupa "Hug or Handshake" koju smo već odavno zapazili, nedavno je objavila novu pesmu i video spot pod nazivom "Slowboy". Ovaj alternativni bend, poznat po svojoj jedinstvenoj kombinaciji indie rocka, post-punka i synth popa, u svom novom singlu donosi živopisnu kombinaciju ovih žanrova.

"Slowboy" je pesma koja nam otkriva nežnu stranu benda, dok u isto vreme zadržava njihov prepoznatljiv energičan zvuk. Pesma je napisana na engleskom jeziku, a njen tekst govori o nadi u ljubavi i snazi ​​koju nam ona pruža u teškim vremenima.

Video spot za pesmu "Slowboy" izvrsno vizualizuje emocije koje bend pokušava da prenese svojim slušaocima. U spotu se pojavljuje pevačica benda, okružena slikovitim pejzažima, dok se na ekranu smenjuju kadrovi iz njenog sna. Video spot je takođe na engleskom jeziku, sa srpskim titlovima.

"Hug or Handshake" je alternativni bend koji je osnovan 2015. godine u Sofiji. Do sada su izdali dva albuma i niz singlova, a stekli su reputaciju po kreativnom pristupu komponovanju i aranžiranju pesama. Njihov zvuk često se opisuje kao eklektičan i melodičan, dok se u tekstovima bave aktuelnim društvenim temama.

"Slowboy" je sigurno pesma koju vredi poslušati, a video spot koji je producirao bend je prava poslastica za oči. Ova kombinacija alternativnog rocka i synth popa nudi jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje muzike, i predstavlja Hug or Handshake kao jedan od najuzbudljivijih bugarskih bendova trenutno na sceni.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika