Sassja, Jedna od finalistkinja MVA 2K21, kaže: „Ksnmsry“

Odličan spot za ovu pjesmu je uradila Tajana Dedić Mirović

 

Nakon numera "Znam" i "Tišina" uvela je slušaoce u malo drugačiji muzički izraz, uvek direktna muzičarka sa svojim stilom - Sassja predstavlja svoj novi singl pod nazivom "Ksnmsry" [Kasnim, izvini]! Mlada autorka se kroz ovu numeru bavi društvenim temama – kritikuje toksične radne sredine i sve ono što vremenom izaziva osećaj stalnog pritiska i nezadovoljstva. Pored pesme, objavljen je i spot u režiji Tajane Dedić - Starović.
„Da li ste i vi nagrađeni „obaveznom prijavom“ za školovanje, fakultet, magisterij? Da li je vaš poslodavac ponudio i „dinamično okruženje“ u oglasu za posao? Pod dinamikom je mislio na boravak subotom i svakim danom po sat, dva ili tri sata duže od radnog vremena propisanog u prigovoru. Sve to prirodno za iste "redovne mjesečne prihode" koje su prvobitno nudili, jer se onda prigovor mora uvažiti. Da li ste osoba koja pored svog posla voli i rad drugih ljudi? Zašto da ne: to je tvoj način, znaš to, brže ćeš, bolje da ja to završim nego da zaposlim još dvoje, troje ili pedeset novih ljudi”, rekao je muzičarka o novom singlu.
Sanela Josipović Sassja napisala je broj zajedno sa svojim dugogodišnjim suradnikom Kantrimanom (Rok Kovač). (Info: promo)

Sassja je, inače, bila jedna od finalistkinja MUZZIK VIDEO AWARDS konkursa prošle godine sa pesmom "Ljubi seka" u kategoriji za Najbolji Hip hop video rad.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika