Priča o ljubavi, strasti i požudi niške Bohemije

FInalisti prošlogodišneg konkursa MVA 2K21 u kategoriji Fusion sada dolaze s singlom Prsla sam

Bend Bohemia iz Niša predstavlja najnoviji spot za pjesmu "Prsla sam". Spot je emotivan prikaz strasti i intimnih odnosa, prikazan kroz prizmu talentovanog niškog redatelja Stefana Krasića.

"Prsla Sam" prenosi duboku poruku o ljubavi, požudi i promjenama koje te stvari mogu donijeti u naše živote, dobre i loše. Kroz karakterističnu alternaciju muškog i ženskog vokala, impresivne tekstove i muziku, Bohemia nas vodi na putovanje ispunjeno čežnjom, ali i iskrenim emocijama.

Muzički spot za pjesmu "Prsla sam" režirao je Stefan Krasić, čiji su se dosadašnji radovi isticali originalnošću i kreativnošću. Krasić je maestralno uhvatio suštinu pesme i snažnom vizuelnom interpretacijom je preneo na ekran.

"Bili smo oduševljeni Stefanovim radom na spotu. Njegova sposobnost da prepozna suštinu pjesme i pretvori je u vizuelno remek delo je bila izuzetna. Verujemo da će publika biti oduševljena kao i mi", rekao je Mihajlo Ivanović, basista bend Bohemija.

Singl "Prsla sam" objavljen je u sklopu albuma "Putujemo", trećeg po redu albuma Bohemije. Bend je do sada objavio još tri spota u okviru promocije trećeg albuma, za pesme "Levo oko", "Sidro" i "Putujemo". Režiser za prva tri spota je još jedan niški reditelj Vladimir Đorđević.

Spot za pjesmu "Prsla sam" dostupan je za gledanje na zvaničnom YouTube kanalu benda Bohemija. Takođe, pjesma je dostupna na svim relevantnim digitalnim platformama za slušanje i preuzimanje, kao dio albuma "Putujemo". (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika