Bugarska zvijezda Dara sa novom pjesmom - In My Head

Ova pobjednica MVA 2K21 konkursa u kategoriji za Najbolji ELECTRO DANCE video ima odličnu novu pjesmu i spot

 

U Bugarskoj ovih dana svi pričaju o Dari. Čuje se njen glas na radiju i televiziji, čita se o njenim uspjesima u medijima, vidi se njena pojava na ogromnim bilbordima širom zemlje u sklopu kampanja svjetskih modnih brendova.

U poslednjih godinu dana ova pjevačica, autorka i modna ikona osvojila je mnoge nagrade kao što su "Žena godine" i "BG modna ikona" u muzičkoj kategoriji.

Sada DARA ulaže svoj impresivni muzički identitet i umjetnost u novi projekat pod nazivom "In My Head". Pjesma je također objavljena uz premijeru zvaničnog spota.

 In My Head" je rezultat uspješne saradnje "Virginia Records" i italijanskog Studija 20, u vlasništvu Bugarke Dariane Kumanove.

 

Dara, Foto: YT printscreen

 

Zahvaljujući svom dugogodišnjem radu na italijanskom muzičkom tržištu, Dariana je organizovala studijske sesije sa DJ/producentskim triom ROOM9, koji je u poslednje dve godine stvorio impresivnu kolekciju od 64 numere.

Rezultat je dinamična numera sa elektro-dens nabojem i snažnom porukom, "In My Head". Muziku potpisuju Daniele Azzena, Dariana Kumanova, tekst je napisala Alma Dowdall, a muzički producenti su ROOM9.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika