Vrhunska bugarska zvijezda Dara ima novi spot

Pobjednica konkursa MVA 2K21 u EDM kategoriji predstavlja Заминавам

 

Vrhunska bugarska zvezda DARA je ovog ljeta ostvarila neke od svojih velikih snova. Mlada zvezda je blistala na najprestižnijim festivalima i koncertima, bila je zagrevanje za svoj omiljeni bend iz detinjstva - Black Eyed Peas, a pevala je i na istoj bini sa superzvezdama Italije.
Dan nakon početka svoje treće sezone trenerice u "Glasu Bugarske" predstavila je svoju potpuno novu pjesmu pod nazivom "Заминавам".

Fleksibilna u svojoj kreativnosti i viziji, DARA je jedna od onih umjetnica koja zna kako uzbuditi svoju publiku. Nakon uspjeha njenog prethodnog projekta "IN MY HEAD", pevačica je ovog puta predstavila svoje muzičko iznenađenje na bugarskom jeziku. "Заминавам" je dinamičan komad sa malim "zamkama" koje postavlja pjevačicina emocionalnost.
Muziku i tekst pesme napisala je sa Vencijem Vencem i Vasilom Ivanovim (Dexter) tokom zajedničke sesije u jednom od studija "Virginia Records". Za aranžman su se udružili Dexter i ALMA, koja je pored toga što je izvođač i autor, i veoma blizak prijatelj DARA.

Osim audio klipa, umjetnica je proslavila 25. rođendan premijerom spota za svoju novu pjesmu. Režirao i snimio Viktor Milushev, video je kontrastan kao i komad – oštro prelazi od nježnih i eteričnih boja i senzacija do nasilnih emocija, efekata i koreografije.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika