Barbara Munjas – Oda mladosti

Prateći spot režirali su Barbarini dugogodišnji suradnici Ira & John

Barbara Munjas je poslije uspješnog prošlogodišnjeg albuma „Right Place & Right Time“, novu godinu započela je učestvovanjem na Dori 2023. na kojoj je ostvarila odličan plasman sa pjesmom ,,Putem snova“, a sada otvara i novo poglavlje pjesmom ,,Oda mladosti“.

,,Kao što sam naslov kaže ovo je oda mladosti, pjesma prožeta sjetom i melankolijom. Označava svojevrsni prelazak u zreliji dio života u kojem prestajemo pretjerano sanjariti te bivamo suočeni s realnošću i činjenicom da vrijeme brzo prolazi i da dani mladenačkog ludovanja i bezbrižnog sanjarenja ostaju iza nas ostavljajući nam samo sjećanja na ambicije i vrijeme kada smo bili mladi i naivno vjerovali u ostvarenje svih snova.“, o pjesmi je otkrila Barbara.

Pjesmu je aranžirao, miksao i producirao Alen Bernobić koji je ujedno odsvirao većinu instrumenata, dok su na gitarama Alan Rešidović i Barbara Munjas.

 

Barbara Munjas, insert iz spota, Foto: YT printscreen

 

 Mastering pjesme je napravio Marko Kalčić: ,,S obzirom na to da je pjesma zaista jednostavna i pitka odlučili smo joj pristupiti na što jednostavniji način potencirajući njezinu prirodnu atmosferu.“, kaže Barabara.

Prateći spot režirali su Barbarini dugogodišnji suradnici Ira & John. U spotu se povlači paralela između nekog prošlog i sadašnjeg života, a glumili su Toni Flego, Mara Prpić i Nina Sabljak.

Pjesma “Oda mladosti” u izdanju Aquarius Records-a je dostupna na svim streaming servisima.

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika