Najnovije i najbolje regionalne hitove potražite na Muzzik FM kanalima ZZ TV i Adria

Barbara Munjas - Narativ

 

Veoma uspješna i talentirana hrvatska umjetnica, Barbara Munjas  predstavlja novu pjesmu “Narativ” s kojom je korak bliže do novog sudijskog albuma. “Narativ" stiže nakon pjesme "Nepobjediva" te je djelomično vezan uz nju na način da je pričom i tekstualnim dijelom u funkciji njenog prequela.

Barbara za pjesmu "Narativ" kaže da je vrlo živa i "napucana" pjesma. Također, naglašava da je Zoran Majstorović napravio odličan posao prepoznavši i njegujući taj smjer pjesme. Ukratko, posložio je aranžman baš na pravi način. “Jako sam sretna i ponosna da je izašla ona suština pjesme. Ta zaigranost i ludost koja ju pokreće i koju posjeduje!”, dodaje kantautorica.

Spot na jednostavan način prati sve one emocije i naboj koje pjesma sama po sebi ima

Osim Zorana Majstorovića koji je raspisao aranžman, svirao gitare i producirao pjesmu, na Narativu su još svirali Camilla Collet na bubnju, Paolo Jus na basu te Giorgio Giacobbi na saksofonu. Dodajmo i da Barbara Munjas potpisuje glazbu i tekst te je odradila vokale i gitaru. A samo snimanje, miksanje i mastering potpisuje Matej Zec.

Režiju videospota potpisuje Sergio Cinghiale, a taj spot na jednostavan način prati sve one emocije i naboj koje pjesma sama po sebi ima! Zapravo na jako lijep i jednostavan, minimalistički način prikazuje dva oprečna svijeta od kojeg je jedan zatočeništvo, a drugi sloboda. (Info: ZG portal)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika