Kakav vrhunski hit! Grafa x Tino - ФИАСКО

Grafa će svoj veliki ovogodišnji koncert održati 30. septembra na Nacionalnom stadionu Vasil Levski

 

Šaljući nam informaciju o novoj pjesmi, bugarska zvijezda i vrhunski autor Vladimir Ampov Grafa, inače jedan od finalista našeg konkursa za Muzzik Video Awards 2K21, rekao je u poruci:  "Fijasko" je jedna od mojih omiljenih autorskih pjesama sa novog albuma. Ona je iznenađujuća, direktna i naelektrisana. Lažne vrijednosti i odnosi nas sve češće pritiskaju u našim životima.“

Hitmaker Grafa ponovo izlazi iz okvira standarda i u duetu sa Tinom predstavlja neočekivanu, a istovremeno fascinantnu letnju ponudu - "Fijasko".

Potencijal pjesme otkriva se već u prvim sekundama, ali ono što je čini drugačijom i jedinstvenom je njen inovativni aranžman, melodija i tekst. Grafa je pravi majstor da kroz muziku koju piše, odluči usmjeriti pažnju na bitna pitanja društva. Sa dozom humora i namigivanjem iznosi teme integriteta u životu, laži u ljudskim odnosima i idejama, promašenog morala - svega od čega naše društvo već godinama pati.

 

Grafa x Tino, Foto: YT printscreen

 

Spot "Fijaska" zaslužuje posebnu pažnju. Inspirisan zvukom i tekstom pesme, reditelj Svilen Savov zajedno sa snimateljem Viktorom Dobrevom predstavlja mini-film sa glavnim junacima Grafom i Tinom. Dinamika klipa je sinhronizovana sa energičnim ritmom pesme i, bez doslovnog vizuelnog prepričavanja teksta, pojačava njeno značenje i utjecaj.

Očekuje se da će ova godina biti najznačajnija na Grafinom muzičkom putu. Svoj prvi koncert održaće 30. septembra na Nacionalnom stadionu Vasil Levski. Interesovanje za spektakularni događaj je očekivano veliko zbog činjenice da će Vladi Ampov biti prvi bugarski pop umetnik koji će izvesti ovako veliki šou. Već je svima jasno da će poslednja subota septembra biti praznik za ljubitelje muzike u Bugarskoj. Ulaznice se distribuiraju na mreži Eventim. (Info: promo)

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika