Genijani hit troje genijalnih ljudi!

Odavno se nismo toliko zabavljali slušajući i gledajući nešto

 

Baba Yaga novi je projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni koji je spojio popularne hrvatske glazbenike, Jadranku Ivaniš Yayu iz grupe Jinx i Sašu Antića iz grupe The Beat Fleet (TBF), a sve pod producentskom palicom Marca Grabbera.

Njihov prvi singl "Baterije" koji izlazi ovoga petka pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear zarazna je i energična pjesma koja donosi novi zvuk na scenu i zasigurno će biti jedan od najvećih ljetnih hitova.

 

Jadranka Ivaniš YaYa, Foto: YT printscreen

 

Kroz vizual koji prati album također se pojavljuje i troje animiranih likova pod imenima Yaga, Buendi i Gibber koji će kroz cijelu seriju spotova ispričati cijelovitu priču o Babi Yagi, počevši s najavnim, prvim video spotom "Baterije".

Novitet će se smjestiti na nadolazećem albumu prvijencu "Musaka" na kojem je svestrani trojac malo po malo radio posljednje tri godine na relaciji Split-Zagreb.

Objavit će ga u listopadu 2023. godine te će javnosti kroz njega prezentirati ukupno 12 raznolikih pjesama.

 

Saša Antić, foto: YT printscreen

 

Vokali Jadranka Ivaniš Yaya i Saša Antić ,Glazba Marco Grabber, Tekst Saša Antić, Aranžman Saša Antić / Marco Grabber, Producent Marco Grabber, Video Marco Di Pietro (režija i montaža) i Allan Draven (3D animacije). Izdavač Dancing Bear.

Rečju: genijalni hit, pjevat će se širom regiona cijelo ljeto, ne sumnjamo, a mi jedva čekamo ovaj album!

 

Autor vijesti Maja Jovanović

Korisnici
Logovanje korisnika